Skip to content
Hun Assistance

 
Szeretettel üdvözöllek!

 

A misszióm, hogy hatékonyan és lelkiismeretesen segítsem a Svájcba érkező vagy már rezidens magyar honfitársaknak a letelepedésben, beilleszkedésben, nem elkövetvén a leggyakoribb pénzügyi hibákat.

Svájc biztosítási világa teljesen különbözik a magyar rendszertől, első pillanatban bonyolultnak és logikátlannak is tűnhet, pont emiatt a különbözőség miatt. 

Szükségünk van különböző típusú védelemre az ittlétünk különféle szakaszaiban, hogy megnyugtatóan biztosíthassuk értékeinket, megszerzett vagyontárgyainkat, pénzünket, és nem utolsó sorban családunk nyugalmát, saját életünket, illetve svájci nyugdíjas éveinket.

A svájci gazdaság egy jóléti társadalom, ahol nyelvtudással, tisztességes és szorgalmas munkával meg tudjuk teremteni a szükséges egzisztenciánkat. Ennek védelme állami feladat, ezért a gazdaság első pillérének tekinthető a biztosítás, a bankszektor mellett.

Veszélyes alulbiztosítottnak lenni, viszont túlbiztosítottnak pedig anyagilag szükségtelen.

Nem mindegy ezért, hogy mire, mennyiért, hogyan és melyik cégnél vagyunk biztosítva, ezért szükséges a lojális szaktanácsadás. Utóbbiak miatt Svájcban a biztosítási szakma bizalmi és teljes diszkréción alapul.

Forduljon hozzám bizalommal, hogy globális biztosítási tanácsadással optimalizálhassuk együtt kiadásait baráti hangulatban és teljesen közérthetően.

További kérdése lenne?

berentes

Berentés Zoltán

Expert en Prévoyance, Financement d’immobilier et Assurances
Clientèle privée et professionnelle

Allianz Suisse Société d’Assurances SA
Agence générale Jacques Raemy
Chemin Louis-Hubert 2
1213 Lancy
http://www.allianz-suisse.ch

Mobile: +4178 784 2006
zoltan.berentes@allianz.ch
www.zoltanberentes.com

error: A tartalom szerzői jogi védelem alatt áll!!